Beyzbol sopasıyla dövülüp, bıçaklandı

Beyzbol sopasıyla dövülüp, bıçaklandı
Mersin’in Erdemli ilçesinde Rahime E, isimli kadın, sevgilisi olduğu iddia edilen Hasan Sevinçer tarafından sopa ile dövülüp bıçaklandı. Uğradığı saldırıda ağır yaralanan ve hamile olduğu için bebeğini de kaybeden genç kadın hastanede yaşam savaşı veriyor. Zanlı Hasan Sevinçer ile olaya karıyan kuzeni Mustafa Göker tutuklandı.

MERSİN İZ HABER

Mersin’in Erdemli ilçesinde iddiaya göre kendisine para vermediğini öne sürdüğü sevgilisi Rahime E’yi, bezbol sopasıyla dövüp, bıçaklayan Hasan Sevcinçer ile kendisine yardımcı olan kuzeni Mustafa Göker tutuklandı. Hamile olduğu için çocuğunu da kaybeden genç kadın hastanede yaşam savaşı veriyor.

KUZENİ İLE BİRLİKTE TUTUKLANDI


Edinilen bilgiye göre olay önceki gün Erdemli’de meydana geldi. İddiaya göre Hasan Sevinçer, birlikte yaşadığı Rahime E’den para istedi. Bu istediği karşılanmadığı için bir anda öfkelenen Sevinçer, sevgilisi Rahime E.’yi kuzeni Mustafa Göker ile birlikte öldüresiye dövdü. 1 aylık hamile olan Rahime E’nin,  beyzbol sopasıyla darp edilip defalarca bıçaklanması sonucu kaldırıldığı hastanede bebeğini kaybettiği belirlendi. Genç kadın Erdemli Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, Hasan Sevinçer ve kuzeni Mustafa Göker, çıkarıldıkları Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklandı.

“EN AĞIR CEZAYI ALANA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Olaya sosyal medya hesabından tepki gösteren Rahime E.’nin kız kardeşi Ayça S., şiddet faili erkeğin ablasından sürekli para istediğini ve hep bu yüzden tartıştıklarını belirterek şunları söyledi:
“Hasan Sevinçe, mart ayından bu yana ablamın peşini bırakmıyor. Sürekli kendisinden para istiyordu. Bu nedenden dolayı aralarında tartışmalar yaşanıyordu zaten. Son olay da yine aynı sorundan dolayı çıkmış. Ablamdan para isteyen Hasan Sevincer, ret cevabını alınca önce babasının mezarına götürüp orada ölüm tehditlerinde bulunmuş, sonra da beyzbol sopasıyla vurmuş. Kuzeni ile birlikte bıçakla yaralayıp, kolunu kırmış.. Ablam hamileydi, bu şiddet olayından sonra bebeğini de kaybetti. Bu vahşeti yaşatanlar en ağır cezayı alana kadar mücadele edeceğiz.”