CHP’li Seçer’den “Omurgasız bürokrat” vurgusu

CHP’li Seçer’den “Omurgasız bürokrat” vurgusu
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, polisevine yönelik düzenlenen terör saldırısının kendileriyle ilişkilendirilmesine yönelik tepkisini sürdürdü. “Omurgasız bürokrat” vurgusunda bulunan Seçer, “Dimdik dururuz bu oyunu bozarız” dedi.

MERSİN İZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, polisevine yönelik terör saldırısıyla ilişkilendirilmek iddiasına tepkisini sürdüren CHP’li Başkan Vahap Seçer, “Omurgasız bürokrat” vurgusu yaptı. Seçer, “Dimdik dururuz bu oyunu bozarız” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İtfaiye Haftası nedeniyle Merkez İtfaiye Teşkilatı’nı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın, müdür, amir ve itfaiyecilerin katıldığı etkinliğe katılan Başkan Seçer, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“BU KENTTİN, BİRLİĞİNİ DİRLİĞİNİ KİMSE BOZAMAYACAK”

Polisevine yönelik düzenlenen terör saldırısıyla Büyükşehir Belediyesi’nin ilişkilendirilmek istenmesine yönelik tepkisini sürdüren Başkan Vahap Seçaer, şunları söyledi:
“Menfur saldırıdan sonra özellikle siyasi saiklerle, yaklaşan genel seçimler öncesi Mersini bir üs haline getiren bazı siyasiler, onun derdi tekrar seçilmek ve omurgasız bürokratlarla is birliği yaparak Mersin üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Bu oyunun karsısında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olarak dimdik dururuz bu oyunu bozarız. Burası hukuk devleti kimsenin yanına kar kalmayacak. Biz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu siyasi partiyi temsil ediyoruz, onun bıraktığı bu mirasa halel getirmeyiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin terörle ilişkisi olamaz. Bu kentin birliğini beraberliğini dirliğini kimse bozamayacak. Buradan da bu mesaj kime gidiyorsa gitsin, kulaklarını iyi açsın ve dinlesin.”

TEŞEKKÜR BELGELERİNİ VERDİ

Başkan Seçer, törende daha sonra bir süre önce Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli ile Aydıncık ilçelerinde çıkan orman yangınlarında başarılı çalışmalarıyla göz dolduran personeli kutlayarak teşekkür belgelerini verdi.

  CHP’li Seçer’den “Omurgasız bürokrat” vurgusu