Mersin’de otoyol açılışında kenti dışladılar!

Mersin’de otoyol açılışında kenti dışladılar!
Mersin’de yıllardır yapımı süren Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi bağlantı yolu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımı ile açıldı. AKP’lilerin boy gösterdiği açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile ekonomik çevreleri davet edilmedi. Başkan Vahap Seçer, bakanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma,  “Bize de haber verseydiniz, sizi karşılardık” diyerek sitem etti.

MERSİN İZ HABER

Mersin’de yapımı yaklaşık 10 sonra tamamlanan Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi bağlantı yolu açılışında kent dışlandı. AKP’lilerin boy gösterdiği açılışa Mersin ve Tarsus belediye başkanları ile ekonomi çevreleri davet edilmedi. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “Bize de haber verseydiniz, sizi karşılardık” diyerek sitem etti.
Mersin’de ekonomi çevrelerinin senelerdir beklediği Mersin-Tarsus OSB bağlantı yolunu nihayet açtı.  Bakanlık, açılış törenine CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ile Tarsus Belediye Başkanını çağırmadı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mersin Tarsus Otoyol ayrımı ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bağlantı kavşağını açmak için Mersin’e geldi.

AKP’LİLER TAM KADRO KATILDI

Açılış kurdelesini Bakan Karaismailoğlu ile birlikte AKP’li Mersin milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın, Vali Ali Hamza Pehlivan, eski bakan Lütfi Elvan, AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile partinin il teşkilatında görev üstlenenler kesti.

BAŞKANLAR VE EKONOMİ ÇEVRELERİ DAVET EDİLMEDİ

Açılış törenine CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise davet edilmedi. Törende AYRICA Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Mersin Ticaret Borsası başkanları da yoktu.

“BİZE DE HABER VERSEYDİNİZ, SİZİ KARŞILARDIK”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, twitter hesabından “Akdeniz’in incisi, Torosların bereketli şehri Mersin’deyiz. Mersin Tarsus Otoyol Ayrımı ve Mersin OSB Bağlantı Kavşağı’nı açıyoruz” şeklinde paylaşım yaptı. Törene davet edilmeyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise bu paylaşıma şu yorumu yazdı:
“Mersinlilerin iradesiyle seçilmiş belediye başkanı olarak haber verilseydi sizi nazikçe karşılardım. Ayrıca Metro, Akbelen Bulvarı katlı kavşak yapımı gibi birçok sorunu ve Mersin halkının bakanlığınızdan beklentilerini size anlatırdım.”