Yeni MİY - Ağrı 1970 Spor: 1-0

Yeni MİY - Ağrı 1970 Spor: 1-0

Hayati KARADAŞ / MERSİN İZ HABER

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, 19'ncu hafta maçında karşılaştığı Ağrı 1970 Spor’u yenerek liderliğini sürdürdü. 1-0
Mersin Stadyumu’nda binlerce taraftarının büyük desteği ile sahaya çıkan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, 39’ncu dakikada sağdan kazanılan serbest vuruşta Chris David'ın şık vuruşuyla öne geçti. 1-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.  
İkinci yarıda da üstün bir futbol sergileyen Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu’nun gol atma çabaları sonuç vermedi. Tarfların karyılıkla ataklmarı şeklinde geçen ikinci yarıda gol sesi çıkmayınca kırmızı lacivertliler, ilk yarıda attıkları bir gol ile kaçı 1-0 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı. Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, elde ettiği galibiyetle puanını 43’e çıkartarak liderlik koltuğundaki yerini korumasını bildi. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Özer Özden’in yönettiği maçta, yardımcılıklarını Mehmet Mithat Levent ve Burak Dilitatlı üstlendi.
Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, maçın bitiş düdüğünden sonra galibiyet sevincini taraftarlarıyla kenetleyerek gösterdi.