Seçer ’den vatandaşa sandığa gitme çağrısı

Seçer ’den vatandaşa sandığa gitme çağrısı

MERSİN İZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesi’nde yer alan pazar yerini gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi.
28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulunan Başkan Seçer, vatandaşlardan da “Her şey çok güzel olacak” yanıtını aldı. Başkan Seçer de sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlardan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi. Akbelen pazar yeri ziyaretinde Başkan Seçer’e, CHP Milletvekili Gülcan Kış, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Özalp Önal, Akbelen Mahalle Muhtarı Seyhan Teyyar ve çalışma arkadaşları eşlik etti. Pazarcı esnafına “Kolay gelsin” dileğinde bulunan ve vatandaşlarla da merhabalaşan Başkan Seçer’e bir vatandaş, “Şimdiye kadar hiçbir başkanın elini böyle istekle sıkmadım” dedi. Başkan Seçer’i karşısında gören vatandaşlar da “Alışveriş zor geçiyor, alamıyoruz” derken, Seçer ise 28 Mayıs’ta sandığa giderek vatandaşlara oy kullanmaları çağrısında bulundu. Seçer, “Herkes 28’inde sandık başına gitmeli. Memleketini seven vatandaşlık görevini yapmalı ve oyunu kullanmalı. İnşallah 2.turda da tercihimiz değişimden yana olacak” diye konuştu. Bir vatandaş da Başkan Seçer’e, “Ömrümde böyle kriz görmedim” derken, Seçer de “28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı’nı değiştireceğiz. Her şey güzel olacak” şeklinde cevap verdi ve herkesi sandık başına giderek oy kullanmaya davet etti.
Vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile hayat pahalılığı ve pazar fiyatları hakkında da sohbet eden Başkan Seçer, “Nasılsınız?” diyen vatandaşlara “İnşallah 28’inde daha iyi olacağız” diye yanıt verdi. Vatandaşlar ise “Başkanım gelecek, her şey güzel olacak. Sandıklar bize emanet” diye yanıt verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunun öneminden söz eden Seçer, “Bir hamle daha lazım. O hamleyi yaptık mı tamam. Her şey çok güzel olacak. Sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. 2. etapta bu işi tamamlayacağız” ifadelerinde bulundu.
Başkan Seçer ziyareti esnasında vatandaşlarla bol bol fotoğraf da çektirirken, vatandaşların ve esnafın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Seçer pazar ziyaretinde vatandaşlardan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri noktasında gelen talepleri de çalışma arkadaşlarına not aldırdı. Ziyarette vatandaşlara pazar çantası, çocuklara da oyuncak dağıtımı yapıldı.