MTSO’da başkan adaylarına şok

MTSO’da başkan adaylarına şok

MERSİN İZ HABER

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, (MTSO) meslek komitelerinin yeni meclis üyeleri seçiminde başkanlık koltuğu için yarışan 3 aday büyük şok yaşadı. Başkan Ayhan Kızıltan, adaylar Ufuk Maya ile İsa Çani gruplarından seçilemedi.
Grubundan çıkamayan mevcut Kızıltan, inşaat sektöründen seçildi. Diğer aday Hakan Kayacı ise grubundan çıkarak aday olmaya hak kazandı. Gözler 11 Kasım’da yapılacak yönetim kurulu seçimine çevrildi. Meclis Başkanı Hamit İzol ise grubundan seçilme başarısı gösterdi.

KAVGA VE ARBEDE YAŞANDI

Yenişehir Fuar Alanında yapılan MTSO’da gerçekleştirilen meclis üyeliği ve meslek komitesi seçimleri son derece hareketli geçti. İş insanları  41 meslek komitesi üyesi ve 115 meclis üyesini seçimi için oy kullandı. Zaman zaman kavga ve arbede yaşanırken, polisin zamanında müdahalesi olayların büyümesini önledi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Büyük çekişme ve heyecan yaşanan seçimlerde 41 grupta toplam 15 bin 367 seçmen oy kullanırken, seçimler sonunda 115’i meclis üyesi olmak üzere toplam 271 meslek komitesi üyesi ile yedek üye seçimi yapıldı.

BÜYÜK ŞOK YAŞANDI

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) gerçekleştirilen meclis üyeliği ve meslek komitesi seçimlerinden başkan adaylarından İsa Çani ve Ufuk Maya gruplarından çıkamayarak, başkan adayı olma şansını kaybederek büyük şok yaşadılar. Metal sanayi grubundan çıkamayan mevcut Başkan Ayhan Kızıltan ise inşaat sektöründen kazandı. Diğer aday Hakan Kayacı da grubundan çıkarak aday olmaya hak kazandı.

GÖZLER 11 KASIM’A ÇEVRİLDİ

Sonuçların açıklanması ile kazanan meslek komitesi ve meclis üyeleri büyük sevinç yaşadı. Kazanan üyeler omuzlara alınarak davul ve zurna eşliğinde zafer turu attı. Seçilen üyeler 11 Kasım’da yönetim kurulu başkanını ve yönetim kurulu üyelerini seçecek.

  MTSO’da başkan adaylarına şok