Mersin’de sele kapılan kadın canından oldu

Mersin’de sele kapılan kadın canından oldu

MERSİN İZ HABER

Mersin’de hayatı Silifke ve Gülnar ilçelerinde hayatı olumsuz etkileyen aşırı yağmurla birlikte yaşanan sel, bir kişinin ölümüne neden oldu. Gülnar ilçesinde sele kapılan 49 yaşındaki Gülcan Eroğlu, yaşamını yitirdi. Silifke'de de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken,. cadde ve sokaklar göle döndü.

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava kent genelinde etkiyi oldu, Sağanak yağmurun etkili olduğu Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Mahallesi Karadere mevkiinde sel oluştu. Sel suları ağaç kesimi için bölgede bulunan 4 kişilik ekibin kaldığı çadıra geldi. Bu sırada 3 kişi kaçarak kurtulurken, Gülcan Eroğlu sel sularına kapıldı. Çadırın yanı sıra ekibe ait araçta sele kapılarak hurdaya döndü.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgede yapılan çalışmada ekipleri selde kaybolan kadının cansız bedenini 3 kilometre uzaklıkta dere yatağında buldu.
Gülcan Eroğlu’nun cansız bedeni hastane morguna götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Silifke ilçesinde de etkili olan sağanak yağmur, cadde ve sokakların sular altında kalmasına yol açtı. Çok sayıda ev ile işyeri sular altında kaldı.

  Mersin’de sele kapılan kadın canından oldu