Kargo ile uyuşturucu ticareti kameralarda

Kargo ile uyuşturucu ticareti kameralarda

MERSİN İZ HABER

Mersin’de polisin kargo yoluyla uyuşturucu ticareti yapıldığı yönünde alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 8 zanlı suçüstü yakalandı. Zanlıların başka bir ilden 2 farklı kargo ile gönderdiği 9 kilo 592 gram esrar ile çeşitli uyuşturucu ürünleri ele geçirildi. 
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre başka bir ilden kargo ile uyuşturucu gönderildiği bilgisi alındı. Bunun üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kargo firması önünde önlem alan polis ekipleri, iki farklı kargoyu almaya gelen F.Ç ve Ş.M isimli zanlıları teslimat yapıldığı sırada suçüstü yakaladı. İki farklı kargo kolisinde yapılan incelemede toplamda 9 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi. Zanlıların yapılan sorgulamasından sonra devam eden çalışmalarda F.Ç.,Ş.M., H.G., M.G. ,U.H., E.Y.K., Y.E.N. ve T.B. yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 9 Kilo 592 esrar, 40 gram eroin, 385,50 gram Bonzai, 173 Adet sentetik uyuşturucu madde, 6 kilo 76 gram Metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 27 adet fişek, uyuşturucu madde ticaretinin delili olarak değerlendirilen 7 bin 550 TL para ele geçirildi.
Zanlıların kargo şirketine girişleri, paketleri teslim alıp dışarı çıkmalarından sonra yakalanma anları da güvenlik kamerasına yansıdı.

  Kargo ile uyuşturucu ticareti kameralarda