(ÖZEL)-İşte o zanlı

(ÖZEL)-İşte o zanlı
Mersin’de Türk gençleri ile Suriyeliler arasında yaşanan ve cinayetle sonuçlanan silahlı kavganın görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde yaşanan kargaşa ve Onur Aki isimli gencin ölümüne neden olduğu öne sürülen Suriyeli gencin, elindeki tabancayla görüntüsü de yer alıyor.

 

MERSİN İZ HABER

Mersin’in Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi'nde dün Türklerle, bir grup Suriyeli arasında yaşanan silahlı kavgada göğüs kısmından silahla vurularak yaralanan Onur Aki, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Cinayetle sonuçlanan olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan 3'ü Türk, 3'ü Suriyeli 6 gencin sorgulamasına devam ediliyor.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı Nusratiye ve Yenimahalle'de büyük gerginliğe yol açan olayla ilgili polisin, aldığı güvenlik önlemleri sürüyor. Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarındaki görüntüler toplanarak inceleniyor. Yaşanan olay sırasında bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kavgaya karışan gruptakilerin koşuşturması ve Onur Aki isimli gencin ölümüne neden olduğu öne sürülen Suriyeli gencin, elindeki tabancayla görüntüsü de yer alıyor.

 

 

 

  (ÖZEL)-İşte o zanlı