Mersin basınının acı günü: Ziya abiyi kaybettik

Mersin basınının acı günü: Ziya abiyi kaybettik

MERSİN İZ HABER

Yaklaşık 15 gün önce evinde nefes darlığı şikayetiyle Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınan Gazeteci Ziya Keskinışık, yaşamını yitirdi. Duayen gazetecinin ölümü basın camiası ve kentte büyük üzüntü yarattı.

MESLEKTAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Ünitesi’nde tedavi altında iken, iki gün önce sağlık durumu ağırlaşınca yoğun bakım ünitesine kaldırılan 4 çocuk babası 77 yaşındaki Ziya Keskinışık, cumartesi günü öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Acı haberin duyulması üzerine Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, eski cemiyet başkanlarından Ali Adalıoğlu ve çok sayıda gazeteci Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne akın etti. Mersin’in sevilen ve sayılan gazetecilerinden olan Ziya Keskinışık’ın, yaşamını yitirmesi kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan eşi Mehtap Keskinışık, çocukları Serdar, Erdal, Münevver ve Olba Keskinışık’ı gözyaşlarına boğdu.

AYNI MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLECEK

Mersin’in duayen gazetecilerinden olan Ziya Keskinışık, yıllar önce yitirdiği meslektaşları İsmet Barlas, Hamdi Yurdakul, Müfit Bekiroğlu, Tankut Tufan ve çok sayıda gazetecinin mezarının bulunduğu Şehir Mezarlığı’nda sonsuzluğa uğurlanacak. Ölümü Mersin’de büyük üzüntü yaratan Gazeteci Ziya Keskinışık’ın cenazesi 10.04.2023 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Müftü Camiinden kaldırılıp Akbelen mezarlığında toprağa verilecek. 

TAZİYE ÇADIRI KURULDU

Zamansız yaşamını yitiren Gazeteci Ziya Keskinışık için evinin bulunduğu mahallede taziye çadırı kuruldu. Acılı aile taziyeleri 
Palmiye Mh.1208 Sk.Helvacı Apt. No:16'da kurulan çadırda kabul edecek.
Meslek büyüğümüz duayen gazeteci merhum Ziya Keskinışık’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.