Yenişehir, Sunay Akın ve Ali Altay’ı Mersinlilerle buluşturuyor

Yenişehir, Sunay Akın ve Ali Altay’ı Mersinlilerle buluşturuyor

MERSİN İZ HABER

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde sevilen sanatçılar Sunay Akın ile Ali Altay’ı Mersinlilerle buluşturacak.
Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını Sunay Akın’ın 'Yüz yüze' adlı gösterisi ve Ali Altay konseriyle kutlayacak. 31 Ağustos Perşembe günü saat 19.00’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak kutlama programında sevilen sanatçılar Sunay Akın ve Ali Altay, Mersinlilerle bir araya gelecek.
Başkan Özyiğit, Mersinlileri kutlama programına davet etti
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Millet olarak bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandığımız, tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutlarken, millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın, milli değerlerimize sahip çıkmanın ve vatan sevgisinin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Türk milleti olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de her türlü zorluğun üstesinden gelecek güce ve iradeye sahibiz. Tüm halkımızı kıymetli sanatçılarımız Sunay Akın ve Ali Altay’ın katılımıyla düzenleyeceğimiz kutlama programına bekliyoruz" dedi.