Ayrılmak istedi, kurşunların hedefi oldu

Ayrılmak istedi, kurşunların hedefi oldu

MERSİN İZ HABER

Mersin’in Erdemli ilçesinde F.E., uzun süredir gönül ilişkisi yaşadığı ve kendisinden ayrılmak istediği öne sürülen tekstil atölyesi sahibi H.K'yi susturucu takılı tabanca ile vurdu. Ağır yaralanan kadın, tedavi altına alınırken zanlı F.E, suç aleti tabanca ile yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 38 yaşındaki F.E., bir süredir gönül ilişkisi bulunduğu 49 yaşındaki H.K'ye ait tekstil atölyesine gitti. F.E. ile kadın arasında başlayan tartışma bir anda büyüdü. H.K, yaşanan tartışma sonrası işyerinin bodrumuna indi. F.E. ise arkasından inerek susturucu takılı tabanca ile üzerine kurşun yağdırdı. Kafasına bir, göğsüne ise iki kurşun isabet eden H.K, kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavisi burada yapılan işkadını Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. H.K'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Tekstilci H.K'yi tabanca ile vurarak olay yerinden kaçmaya çalışan zanlı F.E., jandarma ekiplerince yakalandı. Üzerinde suç aleti susturucu takılı tabanca bulunan zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.