İSK’de Alkar, yeniden başkan seçildi

İSK’de Alkar, yeniden başkan seçildi

MERSİN İZ HABER

İçel Sanat Kulübü (İSK) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Fatih Alkar, yeniden İSK Başkanı oldu. İçel Sanat Kulübü'nde yapılan ve Mersin Borsası Başkanı Abdullah Özdemir’in Divan Başkanlığı’nı olağan genel kurula, Büyükşehir Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş, oda başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, önceki dönem başkanları ve üyeler katıldı.
Yapılan seçim sonucunda göreve yeniden seçilen Fatih Alkar, kendine gösterilen güvene teşekkür ederek, kent adına yürüttükleri sanata ve sanatçıya desteklerinin artarak süreceğini ifade etti.  Alkar, “İSK kurulduğundan beri Mersin’de sanat ve kültüre katkı vermeye devam ediyor. Yeni dönemde de hedeflenen projelerini bir, bir yerine getirme gayreti göstereceğiz. Kuruluşundan bugüne büyük emek veren kurucu başkanımız Semihi Vural'a, görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine, teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Yaşamını kaybeden İSK Başkanlarımızı da saygıyla anıyorum” dedi. 

İSK Yeni Yönetim Kurulu şöyle:
Fatih Alkar (Başkan), Sedat Kutlu, Baha Sadık Akıner, Turhan Haşimoğlu, Ali Işınak, Dutgu Deniz Demirel, Funda Berfin Şamat, Alihan Demir, Güldem Kervan.

Denetleme Kurulu : Zekeriya Yüce, Nuriye Karaoğuz, Ercan Güneş
Disiplin Kurulu : Halis Gönen, Ali Kiper, Zarife Pire