Öz’ün Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Öz’ün Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

MERSİN İZ HABER

Cumhur İttifakı’nın Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz’ün, Seçim Koordinasyon Merkezi miting havasında açıldı.
Merkezin açılışına AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhur ittifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Soydan, MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, Toroslar Belediyesi eski Başkanı ve önceki dönem Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Hamit Tuna, AK Parti ve MHP’li yöneticilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Toroslar Belediyesi Başkan adayı Dr.Ali Öz, merkezin seçim boyunca hizmet vereceğini söyledi. Partilileri ve her koşulda desteklerini esirgemeyerek, birlik beraberlik ruhuyla aynı yolda kol kola yürüyen kıymetli hemşerilerine teşekkür ettiğini belirten Öz, “Toroslarda yanan meşale dalga, dalga Büyükşehir'e tesir edecek, bayrak inmeyecek. Birliğin gücüyle birlikte başaracağız Haydi Bismillah…" dedi.
Öz, belediyecilik anlayışı hakkında ise şunları söyledi:

"Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir. Ben de yüreğimdeki vatan sevgisi ile Toroslarda ayrıştırmayan birleştiren bir anlayışla milletimize hizmet vermek istiyorum. Cesaretle, bilimle, bereketle ve insan merkezli bir yönetim anlayışıyla hizmet vermek temel hedefimizdir. Belediyecilik şefkat gerektirir, biz uzanacak bir el bekleyenleri kucaklamaya geliyoruz. Torosları birlik içinde yönetmek için bir yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun."
Bu arada, Dr.Ali Öz'ün geçmiş dönem Belediye Başkanı Hamit Tuna ve geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Fatih Kısa'ya da söz vermesi açılışa katılanlar tarafından takdirle karşılandı.