Seçer: “Ben herkesin belediye başkanıyım”  

Seçer: “Ben herkesin belediye başkanıyım”   

MERSİN İZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Bozyazı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Başkan Seçer, merkezi Bozyazı halkıyla birlikte açtı. Bozyazılı yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Vahap Seçer Bozyazı Seçim Koordinasyon Merkezi’ açılışına Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı Baykal Arıdeniz, Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, ilçe başkanları, il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri ve partililer katıldı.
Bozyazılı yurttaşların ‘Mersin güzelse sebebi sensin’, ‘Seninle 2.5 milyon insan gülüyor’, ‘Mersin başkanını buldu, daha da kaybetmez’, ‘Vahap Başkan sana amca diyebilir miyiz?’, ‘Her çocuğun bir hayali, her hayali gerçekleştiren bir Vahap Seçer var’ ve ‘5 yıl daha gülümse Mersin’ dövizleri ile doldurduğu coşku dolu alanda sahneye çıkan Başkan Vahap Seçer, Bozyazı halkına seslendi. 
Bozyazılı gençlerin ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları arasında konuşmasına başlayan Başkan Seçer, geleceğin güvencesinin gençler olduğunu belirterek, “Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz. Sizler; bizleri daha da yükselteceksiniz. Aldığınız eğitimle ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ diyen Atatürk’ün izinden giderek; bizleri, Türkiye’yi dünyada daha saygın bir ülke haline getireceksiniz. Buna inandığımız için Bozyazı’da eğitim merkezi açtık. Çok da başarılı öğrencileri var, çok güzel okullara gidiyorlar” dedi. Bozyazı’nın potansiyeli fazla ve gelişen bir kent olduğunu kaydeden Başkan Seçer, “Biz de belediye olarak geçtiğimiz 5 yıllık süre zarfında Bozyazı ile ilgili önemli ve değerli çalışmalar yaptık. Biz 5 yıllık süre boyunca Bozyazı’nın bize ait yollarını yapmak için yaklaşık 10 bin ton sıcak asfalt kullandık. 138 kilometre de o grup yollarını sathi kaplama yaptık” diye konuştu. Asfalt çalışmalarının 2024 yılında da hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Seçer, “Ocak 2024 itibari ile Bozyazı’da özellikle yol yapım çalışmalarında muazzam bir hız alıyoruz. 4 yılda kullandığımız 10 bin ton asfaltın iki katını yani 20 bin ton asfaltı sadece 2024 programını aldık. Artık ana caddeleriniz yenilenecek, yine köy yolları, grup yolları bunların da çalışmalarını yapacağız” ifadelerine yer verdi.

“HER EVLADIMIZI BAĞRIMIZA BASIYORUZ”

Bozyazı için gelecek dönem yapılacak olan yatırımları da hazırladıklarını söyleyen Seçer, şöyle devam etti:
“Halk karşısında mahcup olmamak lazım. Ben, Anamur’dan Tarsus’a kadar hangi sokağa girmek istiyorsam giriyor ve alnım açık başım dik geziyorum. Çünkü sözümün arkasında bir başkanım, vatandaşlarımı aldatmam, aldatmadım zaten. CHP’li bir başkan olarak her zaman adaletten yanayız.  Belediyecilik hizmetlerimizde adaletli olduk. Hiçbir yurttaşıma siyasi görüşünden, etnik yapısından, bölgesinden, mahallesinden dolayı asla ayrımcılık yapmadık. Biz buraya eğitim merkezini kurarken sadece CHP’ye ya da Vahap Seçer’e oy verenleri kaydetmiyoruz, gelen her evladımızı kaydediyoruz. Her evladımızı bağrımıza basıyoruz.” 
Bozyazı’da vatandaşların sıklıkla deniz kirliliği ve kanalizasyon kokusu problemi ile karşı karşıya kaldıklarını anlatan Seçer, denetim yetkisinin Bakanlıkta olduğunu hatırlatarak, arıtmaların yeteri kadar denetlenmediğinin altını çizdi. Bütün bunların deniz kirliğine ve denizden kötü koku gelmesine sebep olduğunu aktaran Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni bir arıtma tesisini hayata geçireceklerini ifade etti