Kaza yapan ambulansta can pazarı: 7 yaralı

Kaza yapan ambulansta can pazarı: 7 yaralı

 

MERSİN İZ HABER

Mersin’de özel bir hastaneye ait ambulansın otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. Yaşanan feci kazada, ambulansta hasta olan Hülya Karakuş, 1 doktor, 2 hemşirenin de aralarında olduğu 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza saat 23.00 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi 34’üncü Cadde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kavşağında meydana geldi. Özel bir hastaneye ait Mustafa Kuş yönetimindeki 33 DLH 50 plakalı ambulans 3’üncü çevre yolundan Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hasta götürdüğü sırada 34’ncü Cadde’den sahil yönüne gitmekte olan Saniye Öztürk yönetimindeki 33 CSH 99 plakalı otomobil ile henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Meydana gelen kazada takla atıp yan yatan ambulansta sıkışan sürücü Mustafa Kuş, olay yerine kısa sürüde ulaşan Büyükşehir Belediyesi itfaiye görevlilerince yoğun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Sürücü Mustafa Kuş ile birlikte yaralanan Dr.Yusuf Güneş, Fulya Özlem Özgür, Fatma Bayram Yılmaz ile hasta olarak ambulansta yer alan Hülya Karakuş olay yerine ulaşan ambulanslarla yakında bulunan Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavşakta ambulans ile çarpışan otomobilin sürücüsü Saniye Öztürk ile yakını olan Bilge Kaan Öztürk’te yaralandı.

HASTANEDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR 

Meydana gelen trafik kazasında hastaneye götürülmek üzere ambulansta bulunan Hülya Karakuş, kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşam savaşı veniyor. Aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan ambulans sürücüsü Mustafa Kuş’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.