Emniyet müdürü Karabörk, göreve başladı

Emniyet müdürü Karabörk, göreve başladı

MERSİN İZ HABER

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kayseri’den Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kamil Karabörk, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Karabörk, ziyaretten sonra makamına geçerek göreve başladı.
Mersin Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından, Karabörk’ün Vali Pehlivan’ı ziyareti ve personelle tanışmasıyla ilgili fotoğraflar paylaşıldı. Vali Pehlivan ile bir süre görüşen Müdür Karabörk, daha sonra Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Müdür, Karabörk, müdürlük girişinde müdür yardımcıları ve ilgili personel tarafından karşılandıktan sonra makamına geçerek görevine başladı.

MÜDÜR KAMİL KARABÖRK KİMDİR?

1966 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatında göreve başladı. Değişik rütbelerde farklı illerde görev yaptıktan sonra, 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. 2014-2016 tarihleri arasında Erzurum İl Emniyet Müdürü, 2016-2019 tarihleri arasında Hatay İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştır. Hatay İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmakta iken, 19.09.2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı 2019/320 sayılı kararnamesi ile Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlamıştır. Son olarak Mersin’e atanan Müdür Kamil Karabörk evli ve iki kız çocuk babasıdır.