Cumhur İttifakı arbedesi

Cumhur İttifakı arbedesi

MERSİN İZ HABER

Mersin’in Gülnar ilçesinde Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP mensupları arasında sokakta başlayan sözlü tartışma, daha sonra beklenmedik bir şekilde arşede ve kavgaya dönüştü.
Edinilen bilgilere göre, olay Gülnar Adliye binası önünde meydana geldi. İddiaya göre, Gülnar Cumhur İttifakı Köseçobanlı Mahallesi konvoy hareketi sırasında Ak Partili Meclis Üyesi adayı Murat Çolak ve Büyükeceli Meclis Üyesi Adayı Ünal Güdül arasında araç sollaması sırasında çıkan sözlü tartışma taraflar arasındaki gerilime neden oldu. Tartışma sonrası yaşanan arbede daha sonra bir anda yumruklu tekmeli kavgaya dönüştü. Bir süre devam eden kavga çevredekiler tarafından ayrılmaya çalışılsa da fayda etmedi. Olayın yaşandığı sırada orada bulunan trafik polisi de kavgadan nasibini aldı. Trafik polisi tarafları sakinleştirmek için yoğun çaba gösterdi.
Gülnar’da Cumhur İttifakı meclis üyeleri arasında kavga siyasi kulislerde günün konusu oldu. Cep telefonu ile çekilen ve sosyal medyada paylaşılan kavga sonrası taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

 

  Cumhur İttifakı arbedesi