MGC’den Müdür Karabörk’e ziyaret

MGC’den Müdür Karabörk’e ziyaret

MERSİN İZ HABER

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü makamında ziyaret etti.
MGC Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleri Ali Ekber Şen, Oğuz Topaçoğlu, Selahattin Özbozkurt, Hüseyin Kar ve Abdullah Biçer kısa bir süre önce kentte atanan Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Ziyarette Başkan Kaya Tepe, kentteki basın-yayın faaliyetleri ve MGC’nin kuruluşu ile ilgili bilgiler verdi.
Tepe, ayrıca basın mensuplarının sahada görev yaparken polisle karşılaştıkları sorunlara da dikkat çekti. Polis-Basın ilişkilerinin önemine işaret Başkan Tepe, özellikle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nca gazetecilere verilen Basın Kartı ve Basın Trafik Kartı kullanımı konusunda yaşanan sorunlara da dikkat çekerek, bu konuda Müdür Kamil Karabörk’ten gerekli çalışmaların yapılması dileğinde bulundu.
Mersin’i yakından bildiğini dile getiren Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ise basınının halkın doğru haber almasında önemli bir görevi bulunduğunu söyledi. Müdür Karabörk, gazetecilerin görev yaparken yaşadığı sorunların giderilmesine yönelik çaba içeresinde olacaklarını halkın can ve mal güvenliği için de etkin bir çalışma içeresinde olacaklarını vurguladı.
Son derece samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.