Erdemli’de yer gök “Mavi”

Erdemli’de yer gök “Mavi”

MERSİN İZ HABER

CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi, yoğun seçim maratonunu gerçekleştirdiği mitingle tamamladı. Alanı dolduran coşkulu binlerce kişiye seslenen Mavi, kazandığı anda rozeti çıkarıp her kesimin Belediye başkanı olacağını söyledi.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen son mitinde coşkulu kalabalığa seslenen Mehmet Mavi’yi, CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ile parti yöneticileri yalnız bırakmadı. Çalınan hareketli müzik eşliğinde Türk bayraklarının coykuyla sallandığı ve büyük bir görsel şölenin yaşandığı alanda “Başkan Mavi” sloganları altında konuşma yapan Mavi, zorlu bir seçim turunu kazasız, belasız tamamladıklarını, kendisiyle hareket eden aile fertlerine, ekip arkadaşlarına ve sahada gönüllü çalışanlara teşekkür etti.
Başkan Adayı Mavi, seçimi kazandığı takdirde ekmeğinde, işinde aşında olan Belediye personelinden hiç kimsenin işinden olmayacağını dile getirerek, seçimi kazanıp makama oturduğu andan itibaren de parti rozetini çıkarıp, her kesimin Belediye başkanı olacağının altını çizdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Erdemli'ye hizmetin akacağını savunan Mehmet Mavi, “Erdemli hizmete aç, Erdemli sahipsiz. Büyükşehir’imizin katkılarıyla Erdemli bambaşka bir Erdemli olacak” dedi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ BAŞKANINDAN ANLAMLI MESAJ


Bu arada, Ülkü Ocakları önceki dönem Genel Başkanı Alaattin Aldemir, coşkulu mitinge bir mesaj gönderdi. Aldemir’in okunduktan sonra büyük alkış alan mesajı şöyle:
“Kıymetli dostum kardeşim Mehmet Mavi'nin bugünkü programına televizyon programından dolayı katılamadığımı bildirir, katılımcı ülkücü arkadaşlarıma selamlarımı iletir, Mavi başkanımıza başarılar dilerim.”