Yeni Mersin İdmanyurdu, Buca engelini geçti

Yeni Mersin İdmanyurdu, Buca engelini geçti

MERSİN İZ HABER

1.Lig yolunda İzmir deplasmanında Bucaspor engelini güçte olsa geçen Yeni Mersin İdmanyurdu, playoff maçlarında 2.tura yükseldi.
2.lig Beyaz Grubun 1. tur playoff karşılaşmasında Buca 1928’i deplasmanda 1-0 yenen Yeni Mersin İdmanyurdu, 2. turda 1461 Trabzonspor FK ile eşleşti. Büyük çekişme ve mücadeleye sahne olan maçta Kırmızı Lacivertliler, maçın 86’ncı dakikasında Ferhan Evren’in attığı golle adını 2’nci tura yazdırmayı başardı.

PLAYOFF 2.TURUN İLK MAÇI MERSİN’DE

Gruptaki diğer eşleşmede 1461 Trabzon FK, rakibi Ankara Sporu 4-1 mağlup ederek 2. tur için Yeni Mersin İdmanyurdu’nun rakibi oldu. Playoff 2. tur maçları iki maç üzerinden yine eleme şeklinde oynanacak ve ilk maç Yeni Mersin İdmanyurdu’nun sahasında pazartesi oynanacak.

ŞEYTANLARDAN BÜYÜK DESTEK


Yeni Mersin İdmanyurdu için hayati öneme sahip Buca deplasmanında taraftarları yalnız bırakmadı. Türbin liderleri Mustafa Demirtaş yönetiminde maçı izleyen Şeytanlar, büyük heyecan yaşanan maçta takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler. Kırmızı Lacivertli futbolcular, maçtan sora kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara türbin önünde teşekkür etti. Maçtan sonra Yeni Mersin İdmanyurdu soyunma odası ise adete bayram yerine döndü.