Tarsus’ta polisle çatışan özel güvenlikçi öldürüldü

Tarsus’ta polisle çatışan özel güvenlikçi öldürüldü

MERSİN İZ HABER

Mersin’in Tarsus ilçesinde çıktığı damda etrafa kurşun yağdıran ve polis teslim ol çağrısını yanıtsız bırakan özel güvenlik görevlisi 46 yaşındaki Eray Arık, vurularak etkisiz hale getirildi. Çıkan çatışmada yaralanan 5 polis memuru tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Tarsus ilçesinde Yeni Mahalle 4010 sokakta meydana geldi. Özel güvenlik görevlisi olan Eray Arık, henüz bilinmeyen bir nedenle babası ile birlikte yaşadığı evin damına çıkarak pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş etti. Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans gönderildi. Eray Arık, olay yerine kısa sürede ulaşan polislerin tüfeği bırakıp damdan inmesi uyarısına ateşle karşılık verdi. Bunun üzerine bölgeye özel hareket polisleri de ulaştı. “Teslim ol” çağrılarına aldırış etmeyen Eray Arık ile polisler arasında çatışma çıktı.

5 POLİS YARALANDI

Meydana gelen çatışma sırasında 5 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine ulaşan ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevrede büyük korku ve panik yaşanmasına yol açan olayda özel güvenlik görevlisi Eray Arık, vurularak etkisiz hale getirildi.
Olayla ilgili Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı’nca geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

  Tarsus’ta polisle çatışan özel güvenlikçi öldürüldü