Tarsus’ta Başkan adayına yönelik silahlı saldırı

Tarsus’ta Başkan adayına yönelik silahlı saldırı

MERSİN İZ HABER

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’ın, aracına silahlı saldırıda bulunuldu. Bozdoğan, saldırıdan yara almadan kurtulurken, araçta önemli hasar meydana geldi.
Bozdoğan’ın iftarlık çorba ve ekmek dağıtımı yapmak üzere gittiği Tarsus’a bağlı Yüksek Mahallesi’nde makam aracına pompalı diye tabir edilen ateşli silahla saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırı, bölgede büyük endişe ile korku ve panik yaşanmasına neden oldu.  Saldırının gerçekleştiği sırada Bozdoğan, çorba ve ekmek dağıtımı için katıldığı bir programdaydı. O sırada aracında olmayan Bozdoğan mucizevi bir şekilde saldırıdan sağ kurtuldu.

“KORKUTAMAYACAKLAR, KORKMUYORUZ”

Son andan saldırıdan yara almadan kurtulan Bozdoğan, ekip arkadaşları tarafından başka bir araca bindirilecek olay yerinden uzaklaştırıldı. Bozdoğan, canına kasteden saldırganların kendisini korkutamayacaklarını ifade ederek, “Korkutamayacaklar, korkmuyoruz” dedi. Babası olan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın adaylığının hukuksuz bir şekilde engellendiğini ileri süren Bozdoğan, seçim çalışmalarını sürdürürken uğradığı silahlı saldırıya aldırış etmeden programlarına devam edeceğini ifade etti.
Oğlunun aracına yönelik saldırıyı haber alan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan katıldığı programı yarıda keserek, saldırıya
uğrayan aracın getirildiği Belediye yerleşkesine geldi. Baba Bozdoğan oğlunun olaydan yara alamadan kurtulduğunu görünce rahat bir nefes alırken, pompalı saldırı sonucu kalbura dönen aracı yakından inledi. Konu hakkında bilgi alan Başkan Bozdoğan bu tip saldırıların kendilerini korkutamayacağını yineleyip çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz dedi.
Yaşanılan olayın ardından Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

 

  Tarsus’ta Başkan adayına yönelik silahlı saldırı