Mersin’de damat dehşeti: 3 ölü

Mersin’de damat dehşeti: 3 ölü

MERSİN İZ HABER

Mersin’de 52 yaşındaki Musa Ö, boşanma aşamasında olduğu eşi, kayınbabası ve kaynanasını tabanca ile vurarak ölümüne neden oldu. İhbar ettiği evde bekleyen Musa Ö, kısa sürede ulaşan jandarma ekibince olay yerinde yakalandı. Mahkemeye çıkartılman zanlı tutuklandı.

TARTIŞTI ÜZERLERİNE KURŞUN YAĞDIRDI


Edinilen bilgiye göre olay, gece 11.30 sıralarında merkez Toroslar ilçesi Darısekisi Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan 1 çocuk babası Musa Ö. Aralarında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında olduğu eşi Fatma Ö, ile görüşmek üzere kayınbabasının evine gitti. Burada taraflar arasında çıkan tartışmada bir anda öfkelenen Musa Ö, üzerinde taşıdığı tabancasını çekerek eşi, kayınbabası ve kaynanasının üzerine kurşun yağdırdı. Dehşet saçan Musa Ö’nün üzerlerine rastgele ateş ettiği eşi Fatma Ö. ile kayınbabası İbrahim Avcı olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralı durumda Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan kaynana Elif Avcı’da acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

OLAY YERİNDE JANDARMAYI BEKLEDİ

Tartıştığı eşi, kaynanası ve kayınbabasının ölümüne yol açan Musa Ö, olaydan sonra jandarmayı arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine kısa sürede eve ulaşan jandarma ekipleri Musa Ö.’yü suç aleti tabanca ile yakaladı. Meydana gelen olayda yaşamlarını yitiren Fatma Ö, göz yaşları arasında toprağa verilirken, mahkemeye çıkartılan zanlı Musa Ö, ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.